Welcome to visit and serve you sincerely.

Znalost preventivních opatření pro rozstřik svařování čtverečních trubek Q345B

Awtur tal-artikolu:administrators ħin tar-rilaxx:2021/08/10 14:21:46 Qari:281
Aplikace čtvereční trubice Q345B může být považována za všudypřítomnou.Nerezové ocelové plechy jsou v stavebnictví nepostradatelné.Znalost výhod a nevýhod studené hranaté trubky Q345B a Q345B čtvereční trubky je také jednou ze společných surovin při základní stavbě domů.Svařování je poměrně běžná metoda zpracování aplikací v nerezových ocelových deskách.Na co bychom měli dávat pozor při svařování precizních bezešvých trubek pro Q345B čtvereční trubky?Splashing se zdá být některými z problémů, které se často vyskytují během celého svařování.Pro čtvereční trubky Q345B Splash během svařování, Q345B čtvereční trubka-Q345B bezešvá čtvereční trubka-Q345B čtvereční ocelová trubka-Q345B studená trubka-Shandong Dingyu Metal Material Co., Ltd. Jak tomu zabránit?

Následně se poškození způsobené rozstřikem svařování ve svařování čtverečních trubek Q345B projevuje především: snížením depozice svařování a vysokou účinností, snížením efektivity svařování;Šroubování se snadno přiloží k svařovacím částem a tryskám, znalosti o výhodách a nevýhodách studeného čtvercového potrubí Q345B ovlivňuje kvalitu svařování. Rozstřik přesné bezešvé trubky prudce narůstá a částice jsou velké,a precizní bezešvá trubka způsobuje, že konstrukce svařování vzhled je relativně nestabilní a další nedostatky.Aby se předešlo únikům, mělo by vám do určité míry pomoci následujících pět protiopatření:

(1) V obloukovém svařování obvodové trubice Q345B je určitá pravidelnost mezi rozstřikovací rychlostí každé elektrody průměru a svařovacím proudem: rychlost splash je nižší v malé ploše proudu a splash v oblasti s vysokým proudem. Míra vysunutí je také malá a rozstřikovací rychlost ve střední oblasti je větší.Proto se při výběru množství svařovacího proudu snažte vyhnout prostorům s vysokým proudem.

   (2) Externí prodloužení elektrody by mělo být co nejvíce minimalizováno, což může snížit svařovací štěp

TAGStikketta:Q345B tubu kwadru

Avviż dwar id-Drittijiet tal-Awtur:Manifattur tat-tubu kwadru mingħajr saldaturaIpprovdutZnalost preventivních opatření pro rozstřik svařování čtverečních trubek Q345BJiġi mill-Internet u jintuża biss għal skopijiet ta 'wiri, u ma jiggarantixxix l-eżattezza, il-validità, il-puntwalità jew il-kompletezza ta' tali informazzjoni. Id-drittijiet ta 'l-awtur ta' xi stampi u test għadhom jappartjenu lill-awtur oriġinali. Jekk tikser id-drittijiet tiegħek, jekk jogħġbok ikkuntattjana u aħna nħassruh fi żmien 24 siegħa kemm jista 'jkun malajr. Aħna nipprovdu biss servizzi b'xejn, relatatiZnalost preventivních opatření pro rozstřik svařování čtverečních trubek Q345BMa tindikax ukoll il-fehmiet jew l-opinjonijiet ta 'din il-websajt, u m'għandha l-ebda valur ta' referenza. Grazzi.